Fortsätt till huvudinnehåll

I'm here!

God morgon!

Juni rusar på i en väldig fart och nu till helgen är det dags för midsommar och det är min favrithelg. På samma plats som jul faktiskt. :) Jag ÄLSKAR sommaren, blommor, sol, semester och bad! Och att vi dessutom lever i världens vackraste land gör ju inte saken sämre.

Idag tänkte jag visa ett snabbt bokmärke som jag svängde ihop, behövde ett nytt då det ganla var uttjänt. Valde turkost och vitt som färger och satte dit en klädnypa från Prima så jag kan nypa fast bokmärket bak på bokryggen under tiden jag läser.

Ha nu en härlig dag och en fantastisk midsommar! Ät sill och jordgubbar, drick en god snaps, njut av färskpotatisen och umgås i trevligt sällskap. Det ska jag! :)

*********

Good morning!

June is passing by in a really fast pace and it’s already time for the best holiday in Sweden: Midsummer! I LOVE the summer with all the flowers, sun, vacation and baths! And since Sweden is the most beautiful country in the world, it’s even more to love about the summer. :)

Here comes a bookmark that I made for myself, I needed a new one since my old one has seen it’s better days. I made in white and turquoise and have also used a wood clip from Prima so I can attach it on the back of my book during reading.

Have a wonderful day and a spectacular Midsummer! Eat a lot of herring and strawberries, have a cold vodka shot, enjoy the young potatoes and keep the best company. I sure will! :)Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
                                  K & Company Merryweather 12x12 Specialty Paper Pad 30-656253
                                       Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
                                   Sizzix On the Edge Die Torn Notebook by Tim Holtz 658555 
 Martha Stewart Garden Butterfly Layering Punch 42-36001 
                                         Prima Marketing Rondelle Alpha Canvas Stickers 559144 
                                          Prima Marketing Craftsman Perlers Flowers 562236 
                                       Prima Marketing Canvas Wood Clips - Rondelle 558864
                                     My Minds Eye Follow Your Heart Be Amazing Twine FYH121
                                                    Artemio Pearls Round Ivory 11006523Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!