Fortsätt till huvudinnehåll

ALU Deco wire

Jag har gjort lite mer smycken av ALU Deco smyckestråd.
Denna gång ett set med halsberlock, ring och örhängen.
************
I have made some more jewelry of ALU Deco wire.
This time a set with neck pendant, ring and earrings.
I kitet ingår en idébok med beskrivningar till olika slags smycken.
************
The kit includes a book of ideas with descriptions of different types of jewelry.
Närbild på berlocken som jag hängt i en kulkedja.
************
Close up of the charms that I hung in a ball chain.
Dessa örhängen har jag limmat fast på öronstickor.
************
These earrings I have glued the ear sticks.
Matchande ring.
************
Matching ring.
Min yngsta dotter ville också ha några ringar. Och så klart gjorde jag några till henne. Den gröna hade hon på skolavslutningen igår.
************
My youngest daughter also wanted to have some rings. And of course, I made some for her. The green she had at the schoolgraduation yesterday.

Mina tidigare smycken har jag använt i nästan 2 månader och tråden har inte tappat sin färg utan är fortfarande lika fin som den var från början.
************
My previous jewelry I have used for almost 2 months and the wire has not lost its color, it´s still as beautiful as it was initially.


Material/Supplies:
Alu Deco Jewelry Kit with wire and tools 3901-001
Alu Deco Idea book 35998Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!