Fortsätt till huvudinnehåll

Vittra 2013


Idag vänder vi ännu ett blad i almanackan och skriver maj 2013. Nu går det undan och sommarmånaderna är här, det känns underbart! Ser fram emot mycket sol, bad, goda drinkar och härlig semester! 

Här kommer en layout på våran älskade Vittra som tar en paus mitt i all bus och lek som hon vanligtvis ägnar sig åt. :)

Ha en fin 1:a maj och njut av att sommaren är på intåg!

**************

It's time to start a brand new month again, May is here and the summer with it! It's lovely with the summer just in front of us and Iäm looking forward to all the sun, the drinks and a sweet vacation!

Here's a layout of our beloved Vittra who's taking a nap in the middle of all play and fun that she usually does, all day long. :)

Have a really nice day!


Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Bazzill Basics Mono Velvet 6-605
Bazzill Basics Mono Raven 10-1081
Basic Grey Plumeria Cleopatra plu-3587
Basic Grey Plumeria Stickers plu-3606
Basic Grey Plumeria Stickers plu-3607
Epiphany Crafts Punch Round 25 SST-14
Epiphany Crafts Punch Round 25 Charm 14-68
Epiphany Crafts Punch Round 25 Bubble Caps SSA-16
Prima Marketing Flowers Charlotte Snow 557331
Prima Marketing Flowers 561697
Martha Stewart Punch Around The Page Iron Gate
Sizzix Bigz Die Elegant Flourishes 656639
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!