Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare maj utmaning / The winners in our May challenge

Tiden har gått fort och det är nu dags att utse maj månads tre lyckliga vinnare i vår utmaning :o)
 
Vi, Helena och Hobbyworlds design-team, har funderat fram och tillbaka men nu har vi enats om tre värdiga vinnare.
 
Som är:
 
Bidrag nr 2 - Ulrika Wandler
 

Bidrag nr 4 - Jeanette Almgren
 

Bidrag nr 23 - Karin Zander
 
 
Ett STORT GRATTIS till er alla till er vinst, en valfri Spellbinder D-lite die (som finns på lager i vårt sortiment).
Vi vill också säga ett STORT TACK till er alla som deltog i vår utmaning nu i maj - fantastiskt fina alster som ni skapat!
 
Den första juni är det dags för nästa utmaning - hoppas ni deltar då också!
-----------------------------------------
It's already time for announcing the three lucky winners in our challenge in May.
 
We, Helena and Hobbyworlds design-team, have agreed and you can see the winners above.
A BIG CONGRATS to all of you, you have won a Spellbinder D-lite die.
 
We also wants to thanks all of you who has participated in our challenge in May - all of you have made such beautiful projects to the challenge.
 
At June 1st it's time for our next challenge - hope you will join us then as well!


Kommentarer

 1. Jiippie!!! tack, tack!! Vad skoj!! Och stort grattis till mina vänner, Karin och Jeanette som också vann!!! :-))

  SvaraRadera
 2. Grattis Ulrika!!
  Inte för att vara petig men skulle inte alstrena vara i vitt och lila, 3 dje vinnaren har väl turkost som större delen utav färgval!
  "Maj månad är här och denna månad vill vi att du ska inspireras av "mellan hägg och syren" och därför vill vi att du skapar ett alster som är vitt och lila samt innehåller blommor."

  //Mariane

  SvaraRadera
 3. Tjiiiihooooo! :) :) :) whiiii vad glad jag blir nu!!! <3 TACK!!! Å grattis såklart till Ulrika och Tettiz <3 åh vilken bra dag det här blev nu! Tack för era röster och till alla! -sååå många fina bidrag denna månad! Känner mig oerhört glad över att ha varit med denna månad med så många fina och så välarbetade bidrag <3 kram till er alla! <3

  SvaraRadera
 4. Vårt val av vinnare står fast då vi, i tävlingsreglerna, ej skrivit att man ej får ha med några andra färger än lila och vitt. Vi noterar din "protest", Marianne, och inser att vi behöver vara ännu mer tydliga i våra regler/tävlingsbeskrivningar i framtiden. Med vänlig hälsning Helena

  SvaraRadera
 5. Grattis tjejer, supersnygga bidrag!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!