måndag 20 maj 2013

sjung om studentens lyckliga dar........

Ja nu är det inte länge kvar förrän det åter är dags för en ny kull studenter att ta sin examen, springa ut på skolgården fyllda av framtidstro och sjunga in sommarlovet.
Jag blir alltid lika gråtmild när det är dags för skolavslutningar.... och trots att jag varje sommar sjunger in sommarlovet med mina elever så är varje avslutning lika speciell.

The School is almost done for this year, and its time for graduation.
Every year I am feeling a bit wimpy, since I love all these rituals combined with it. the songs, the girls in white dresses, and boys in nice suits.  Every graduation is special even though I experience them every year since Im a teacher.I år gjorde jag en liten studentmössa.... inte för att jag känner någon som tar studenten i år (vad jag vet) så den kanske blir sparad till ett annat år :)
jag har använt mig av en mall från Silhouette Online Store- men då det inte var var en studentmössa utan en 3D Captain Hat, så blev det att fundera och skala om den lite för att bli en studentmössa. Själva lyran/blomman gjorde jag av veckat papper och utstansade cirklar.

This year I have created a graduation hat, trying to make it as similar to the Swedish grad hat as possible.
It was a bit tricky since I used a  3D Captains hat shape from the Silhouette Online Store. I reshaped it and shrunk the height a bit, and it worked fine :)


Materials:
Bazzill Basics- White 10-1001
Bazzill Basics- black OP 10-1022
Bazzill Basics- Sunshine 4-415
Bazzill Basics- Blue Oasis 7-795
Silhouette Online store

The Hobbyworld Retailers


2 kommentarer:

 1. Åhh... en sån vill jag göra till min son som tar studenten nu :D
  Jättefin

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Så roligt att du gillade den :) Den var inte speciellt svår att knåpa ihop.
  lycka till!
  //Katarina

  SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...