Fortsätt till huvudinnehåll

Maj månads utmaning / Challenge in May

Hallå där!
Maj månad är här och denna månad vill vi att du ska inspireras av "mellan hägg och syren" och därför vill vi att du skapar ett alster som är vitt och lila samt innehåller blommor.
Tävlingen pågår under tiden 1 - 21/5 och ditt bidrag, som ska vara nyskapat för den här tävlingen, mailas till helena@hobbyworld.se. Vi vill inte att du kombinerar ditt tävlingsbidrag i vår tävling med någon annan tävling.
Vi vill att ditt foto ska vara 500 pxl brett.
För att få vara med i vår tävling vill vi att du även bloggar ditt alster i din blogg och länkar till vår tävling. OBS! Din bloggadress måste finnas med i ditt tävlingsmail.
Vi kommer att utse tre stycken vinnare som vinner varsin valfri Shapeabilities D-Lites från Spellbinder, värde ca 155 kr.
De tre vinnarna kommer att publiceras här i bloggen den 28/45samt via mail. Vi hoppas att många härliga alster kommer att skapas och mailas in till oss!
Vårt fin-fina DesignTeam visar här nedan lite inspirationsalster:

Katarina:

Material: 
Bazzill Basics- French Vanilla-T8-811 
Martha Stewart- Carnival paper tape 48-20204 
Prima- Sinrise Sunset 6x6 paper pad 960087 
Prima- Introspection 6x6 paperpad 845742 
EK success- Alpha LG Serif foam ABC Black- SPABC182 
Basic Grey-Soleil flair met3932 
Marianne Design- Flower sunrise RB2202 
Silhouette- Cut out Masks 

Övrigt: 
Distressink 

Therese:

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Kraft and White
Spellbinders - Nestabilities, Labels thirteen
BigShot
Prima - Encore, White
EK Success - 1 1/4" Square nesting large punch for the corners
MS- 4 tip pen
MS - Papertrimmer
MS - Scoringboard
MS - Permanent glue
Scrapbook adhesive - 3D tape

Private: Stamps, embossing powder


Malin:


Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Bazzill Basics Mono Wisteria 6-620
My Minds Eye Follow Your Heart 6*6 Paper Pad FYH143
Prima Marketing Alphabet Stickers Tea-Thyme 559168
Spellbinders Nestabilities S4-356
Spellbinders Nestabilities S5-159
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
EKTools Retro Flower Medium Punch PSM130C
EKTools Retro Flower Small Punch PSP92C
Martha Stewart Rose Leaf Medium Punch M283014
Artemio Pearls Round Ivory 11006523 
Silhouette Cameo   

Linda:


Materiallista | Supplylist
    Bazzill Basics - White Cardstock
    My Mind's Eye - 6x6" Designer Paper Pad - Indie Chic Saffron - #IC0221
    Prima Marketing - Flower Akran Rosy - #567057
    Basic Grey - Lucille - Banners - #LCI-3880
    Spellbinders -Grand Calibur Die Cutting Machine - #GC-001
    Spellbinders - Nestabilities Card Creator -A2 Fancy Ribbon Threader - #S5-135
    Spellbinders - Nestabilities Decorative Elements - Butterflies Circles - #S4-329
    Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack - #01614-10

Maya
Material:
Sizzix Thinlits Die Set 5PK For the Record 2 Tailored
Sizzix Tim Holtz Alterations: Movers & Shapers Magnetic Die - Tag and Tie
Bazzil Basics Cardstock - Vanilla, Kraft
Basic Grey True Love Cupid's Shower
Teresa Collis Fabrications Canvas Stamps
Inkadinkado Clear Stamps Natures Garden
Prima Marketing Crystal Border
Prima Marketing Say It In Crystals Individuals
Scrapbook Adhesives Foam Squares - White, Variety Pack
Scrapbook Adhesives MyStik™ Permanent Strips Dispenser
Privat: Band, mist

Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!
-----------------------------------------------------------
The month of May is already here and this month we want you to make a project containing the colors white and purple and the project shall also contain flowers.

The challenge takes place during 1st - 21st of May and your project will be newly made for our challenge. E-mail your project to helena@hobbyworld.se. We don't want you to combine our challenge with someone elses challenge.

We want your photo (of the project) to be 500 pxl wide.

You must blog your project and link to our challenge and don't forget to write your blogaddress in your e-mail with your project to Helena.

We're gonna choose three winners who will recieve a Shapeabilities D-Lites from Spellbinder each.
The three winners will be announced in our blog at 28th of May and via e-mail. Hope you will join us in our challenge!

Hobbyworld is one of the leading wholesalers in Sweden and Northern Countries in hobby and crafts. Our brands are well-known (such as Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) and their products have high quality. Our retaliers you will find here!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!