Fortsätt till huvudinnehåll

Let us live, love and grow old together!


I Hobbyworlds designteam så har vi utmanat varandra denna vecka. Vi har gnuggat våra (elaka?) geniknölar och klurat ut svåra utmaningar till varandra, Katarina gav mig utmaningen att skapa en layout utan blommor men med mist. Utan blommor?! Det är ju som att svära i kyrkan! ;) Men, jag inte den som är den utan plockade upp den kastade handsken och skapade denna layout. Hittade ett vackert träd med två stammar uppe i skogen för någon vecka sedan. Ett ovanligt träd och det ser ut som att stammarna kramas med varandra. 

Trädet på layouten har jag skapat med en stencil som jag skar ut med min Silhouette Cameo och sedan använde jag Molding Paste för att bygga upp en snygg struktur. Mistade några gröna fläckar i kronan och lät bronsfärgad mist rinna längs stammen.

Titeln syftar på mig och min man, jag hoppas att vi kommer leva tillsammans, skratta tillsammans och bli gamla tillsammans.

Håll utkik för imorgon kommer Linda presentera den utmaningen jag kom på till henne. Alla vet att jag inte är så vidare snäll så hon fick en tuffing att bita i. ;) 

Ha en fin dag!

****************

In the team of Hobbyworld, we have challenged each other this week. We rubbed our (evil?) Thinking skills and figured out difficult challenges to each other, Katarina gave me the challenge to create a layout without flowers but with mist. Without flowers?! It's like cursing in the church! ;) But, I'm not the one who lets a good challenge get passed so allright, I'm game! I found a beautiful tree with two trunks up in the woods about a week ago. An unusual tree and it looks like that the bodies hugging each other.

The tree in the bakground have I created with a stencil that I cut out with my Silhouette Cameo and then I used Molding Paste to build up a nice tree. Then I sprayed a couple of times with green mist at the crown and had bronze colored mist pouring along the stem.

The title refers to me and my husband, I hope that we will live together, laugh together and grow old together.

Stay tuned because tomorrow is it Linda's day. Everyone knows that I'm not a very nice person so she's got a big challenge. ;)

Have a nice day!


Material
Silhouette Cameo
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Bazzill Basics Mono Pinecone 9-975
Bazzill Basics Mono Fawn 8-850
Bazzill Basics Mono Pear 5-569
Prima Marketing Engraver Collection Kit 845865
Marianne Design Collectables COL1311


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!