måndag 6 maj 2013

I love spring!

Halloj!
Äntligen kan man säga att våren är här :)
och vad är väl härligare än vårblommor?

Till Maj Månadsutmaning gjorde jag denna LO som inspiration.. och för att skapa den har jag använt min favoritmaskin Silhouette för att skära ut de masker jag använt i bakgrunden.

Hi!
Finally there is spring in the air! And what can be more lovely than spring flowers?
I made this LO for the May Challenge here at HW blog, and to make this I have used my favourite machine the Silhouette. 

Ett trix jag upptäckt när jag skurit ut mina egna masker är att klä ett helt vanligt ritpapper med bokplast före jag skär ut, då får jag en bra yta som tål en hel del behandlingar, och masken går att återanvända.

A trick I have learned during the process of making my own masks using cut-files on the Silhouette is that I cover a regular drawing-paper with book-cover plastic befor the cutting. That gives my mask a longer life with mists and inks.

Material: 
Bazzill Basics- French Vanilla-T8-811 
Martha Stewart- Carnival paper tape 48-20204 
Prima- Sinrise Sunset 6x6 paper pad 960087 
Prima- Introspection 6x6 paperpad 845742 
EK success- Alpha LG Serif foam ABC Black- SPABC182 
Basic Grey-Soleil flair met3932 
Marianne Design- Flower sunrise RB2202 
Silhouette- Cut out Masks
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...