Fortsätt till huvudinnehåll

Congratulations to the graduation!


Maj månad har kommit och med den så drar det ihop sig för konfirmationer, examen, bröllop och studenten. Nu har jag personligen gjort alla av dessa saker men det finns ju andra som kanske uppskattar en liten hälsning så jag tänkte ge er lite inspiration med hjälp av dessa sprillans nya Spellbinders som släppts på marknaden. 

Jag valde att göra kortet Clean&Simple för en gångs skull. :) Tyckte att det räckte med att låta Spellbindern göra sitt. Jag har lagt gummimattan som är till för att embossa mellan pappret och stansplattan för att endast embossa motivet och inte stansa ut som vanligt.

Ha en fin dag!

****************

May is here and soon there will be a lot of confirmations, graduations and weddings. Why dont make a card and celebrate people around you? :) I have made a card with the brand new Spellbinders who just came out on the market. :) 

I made this card in Clean&Simple-style because the die is so beautiful as it is. I put the rubber mat between the paper and the plate just to make some embossing marks and not actually cut through.

Have a nice day!


Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Spellbinder Shapeabilities D-Lite Vines of Passion S2-022

Spellbinder Shapeabilities D-Lite Ornamental Tags One S2-031


Martha Stewart Paper Trimmer M281055 
Artemio Pearls Round White 11006282
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3984  


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!