Fortsätt till huvudinnehåll

Basic Grey - Hipster Journaling Binder

Ibland vill man göra något snabbt då det kliar i fingrarna men tiden inte riktigt räcker till. Då är de nya olika "snabbscrappade" albumen helt perfekta! Man behöver egentligen inte ens lägga till något extra mönstrat eller enfärgat papper om man inte känner för det då sidorna redan är delvis förberedda med färg och mönster - vissa är det till och med bara sätta dit ett foto och en rubrik så känns det klart!

Här nedan visar jag en variant från Basog Grey som jag bara ÄLSKAR - retrokänslan och färgsammansättningen är fantastisk!
----------------------
There are times for fast scrapping, and then I truly recommend the new types of prepared albums on the market! You don't even have to add any patterned or solid colored paper if you don't want to when pages are full of colors - some of them just need a photo and a title to finish it off!

Below I will show you such an album from Basic Grey that I just LOVE - the retro feeling and mix of colors is just amazing!Nedan några tomma sidor redo för foton och dokumentation:
----------------------
Below some of the empty pages ready for some photos and journaling:
Och självklart har jag gjort ett par sidor för att visa er. Jag har scrappat ett par foton från en dimmig promenad med min hund från november förra året.
----------------------
And of course I've done something to show you a finished project with two pics from a walk in the fog with my dog in november last year!
Materiallista | Supply ListHobbyworld Retailers
  • Basic Grey - Hello Page Flags BBA-4031
  • Basic Grey - Hey You Element Stickers BBA-4069
  • Basic Grey - Hey You Metal Words Stickers BBA-4055
  • Basic Grey - Hey You Snippets BBA-4088
  • Basic Grey - Hipster 7 x 9 Journaling Binder HIP-4217
  • Basic Grey - Hipster Collection Pack CL-HIP-4101
  • Basic Grey - Hipster Vintage Stamps HIP-4109
  • Basic Grey - Hipster Die-cut Shapes HIP-4106
  • Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Enjoy!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!