Fortsätt till huvudinnehåll

1998


Var tar tiden vägen? 1998 så knäpptes detta ursöta foto på mina två syskondöttrar. De allra finaste här i världen. :) Och nu? Nu ska Louice ta studenten om en knapp månad och Hanna slutar nionde klass och ska in på gymnasiet till hösten. HUR. GICK. DET. TILL? Tiden går alldeles för fort!

Har de små liven blivit vuxna? Eller är det jag som blivit gammal?

*******************

Where the heck is time going? In 1998 was this gorgeous picture taken of my stunning little nieces. The cutest there is. .) And now? Louice is about to graduate from high school in less than a month and Hanna is leaving junior high and will enter high school this autumn. HOW. DID. THAT. HAPPEN? Time clock is ticking to fast!

Has the little dolls grown up? Or is it me that who is getting old?


Material
Bazzil Basics Mono White 10-1001
Bazzil Basics Mono Raven 10-1081 
Bazzil Basics Mono Apricot 3-368
Prima Marketing Craftsman Collection Architect 844790
Prima Marketing Craftsman Perlers Flowers 562236 
Prima Marketing Craftsman Crystal Stickers 560232 
Prima Marketing Alphabet Stickers Zephyr 559175
EKSuccess Sticko Alpga LG Black Foam 52-50009
Prima Marketing Pebbles 655350
Martha Stewart Butterfly Stamp And Punch 42-25010Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!