Fortsätt till huvudinnehåll

Today is more than just a good day...

IMG_7897

Här är ett kort jag gjort med småbitar jag hade kvar av Basic Greys vackra True Love serie och en hjärtpunch. Det var ett enkelt kort att göra men jag tycker det blev riktigt fint. Jag sorterade hjärtan efter färg så att det blev en ombre-effekt och lade till några blingstenar från Prima för att piffa till det lite extra.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I made this card using some scrap pieces from Basic Greys amazing collection True Love and a heart punch. A really easy card to make but I love how it turned out. I sorted the hearts by color to make an ombre effect and used some prima gemstones to bling it up a bit.

IMG_7902

Material/Supplies:

 • Basic Grey True Love Cupids Shower Paper
 • Basic Grey True Love Dedicated Paper
 • Basic Grey True Love Entwined Paper
 • Basic Grey True Love Love´s Garden Paper
 • Basic Grey True Love Proposal Paper
 • Basic Grey True Love Simple Elegance Paper
 • Prima Marketing Say It In Crystals
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - Black, Variety Pack
 • We R Memory Keepers Corner Chomper (1/4"Radius and 1/2"Radius)
 • EK Tools Heart And Crown 2 Piece Mini Punch Set
 • Bazzil Card Shoppe Cardstock Marshmallow 8,5 x 11

Privat material/Private Supplies:

 • Stamps, embossing powder

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!