Fortsätt till huvudinnehåll

Smile-Friends-Dream

Detta kort är skapat efter en skiss på BG blogg. Jag har använt papper och dekorationer från serien Mint Julep tillsammans med en Spellbinders doily.
************
This card is created after a sketch on the BG blog. I used paper and embellishments from the series Mint Julep with a Spellbinders doily.

Material/Supplies

Bazzill cardstock - Kraft
BG - Mint Julep Paper collection
BG - Mint Julep Vintage button
BG - Mint Julep woven labels
BG - Mint Julep canvas stickers
Spellbinders - Shapeabilities Celtic motifs (doily)

MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
Scrapbook adhesive - tape runner
Grand Calibur


Private: Twine

Ytterligare ett kort med material från serien Mint Julep. Fantastiskt söta kuvert ur serien med tillhörande småkort. Här har jag öppnat kuvertet och limma fast det mot en kortbas. Brads xoxo från BG serie True love.
************
Another card with material from the series Mint Julep. Amazing cute envelopes from the series with matching cards. Here I opened the envelope and glue it to a card base. Brads xoxo from BG series True love.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White
BG - Mint Julep paper collection
BG - True love stitched brads
BG - Mint Julep canvas stickers
BG - Mint Julep mini envelopes
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
Scrapbook adhesive - tape runner

Private: Twine

Detta kort är skapat med MME Collectable "Remarkable" och "Unforgettable" paper collection med dekorationer.
************
This card is created with MME Collectable "Remarkable" and "Unforgettable" paper collection with decorations.

Material/Supplies:

Bazzill cardstock - White
MME - Collectable "Unforgettable" Paper collection
MME - Collectable "Remarkable" Paper collection 6 x 6 pad
MME - Collectable "Remarkable" Layered stickers
MME - Collectable "Remarkable" Decorative pins
MME - Collectable "Remarkable" Enamel dots
MS - Modern festive twine
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
Scrapbook adhesive - tape runner
Epiphany - Studio Shape pennant 25

Hobbyworld´s retailers

Ha det bra!/Take care!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!