Fortsätt till huvudinnehåll

Massor av fina bidrag / Lots of beautiful projects

Den senaste veckan har det rasat in massor av fina bidrag till vår tävling nu i april.
Som vanligt är det jättekul att se hur olika ni tolkar våra tävlingar :o)
 
Bidrag nr 9 - Anna Jonsson
 
 
Bidrag nr 10 - Annica Ahlqvist
 
 
Bidrag nr 11 - Katja Joulak
 
 
Bidrag nr 12 - Veronica Swahn
 
 
Bidrag nr 13 - Siri Skoog
 
 
Bidrag nr 14 - Stephanie Holst-Hansen
 
 
Bidrag nr 15 - Päivi Jänkälä
 
 
Bidrag nr 16 - Helena Påhlsson
 
 
Bidrag nr 17 - Petra Gustavsson
 
 
Bidrag nr 18 - Karin Zander
 
 
Bidrag nr 19 - Jennie Johannessen
 
 
Bidrag nr 20 - Monica Mathisen
 
 
Bidrag nr 21 - Jessica Wilbes
 
 
 
Nu är det "enda" som återstår för oss att utse vinnare i vår tävling. Det kommer att bli jättesvårt men som vanligt kommer vi fram till tre värdiga vinnare, var så säkra!
 
Tack för att ni har varit med och deltagit i vår aprilutmaning och ett stort LYCKA TILL till er alla!
 
Den 28/4 kl 18.00 kommer vi att publicera här i bloggen vilka vinnare vi har utsett.
-------------------------------------------
The last week we've got lots of beautiful projects to our challenge in April, see above. As usually it's so much fun to see how you get inspired by our challenges.
 
Now it's "only" one thing left for us to do, and that's to pick the winners in our challeng. It's gonna be difficult but as usually we're gonna make it, be sure of that.
 
Thanks a lot for taking part in our challenge and a BIG GOOD LUCK to all of you!
 
At 28th of April at 6 pm we're gonna publish the names of the winners we'd picked.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!