Fortsätt till huvudinnehåll

Majnyheter från Marianne Design / May release from Marianne Design

Marianne Design kommer ut med en massa fina nyheter nu i maj. Nyheter som våra återförsäljare har kunnat förbeställa.
 
Deras kollektion collectable utökas med flera nyheter, bl a cirkel och scallop die med tillhörande stämplar som passar perfekt till:
 
 
Ursnygga, eller hur?!
 
Nya stämplar har också släppts. Stämplar som är hur vackra som helst, eller vad tycker du?
 
 
Dessa stämpelmotiv köper man styckevis men man vill ju ha alla...! De kostar ca 45 kr/st i butik så det är ett riktigt bra pris.
 
Avslutar med två vackera kort som Marianne Designs egen DT, Neline Plaisier, gjort som inspiration till oss alla:
 


I början av maj kommer dessa, och många andra, nya produkter att finnas att köpa hos våra återförsäljare.
-------------------------------
In May release from Marianne Design there's some fine products. Our retailers have been able to pre-order these products.
 
In their serie collectable comes a circle and a scallop die with matching stamps that fits perfectly. Gorgeous, aren't they?!
 
Some of the new stamps in May release är so beautiful. They are sold seperately but you wants them all, right?!
 
Marianne Designs designer Neline Plaisier has made two beautiful cards for us to be inspired by.

During May you can find this lovely products, and more, in our retailers shops.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!