onsdag 24 april 2013

How you doin'?


Jag fick en lite annorlunda beställning av en kollega till mig. Han hade en aluminiumprofil som var lackad i vitt. Denna ville han ha olika ord på för att visa hur hans jobbstatus ser ut. Sagt och gjort, jag tog fram självhäftande cardstock från Silhouette och min Silhouette Cameo. Detta blev således resultatet och min kollega sa sig vara mer än nöjd. :)

*************

Sometimes comes an unusual order and this time it came from one of my colleagues. He had a piece of metal that he wanted some words on to show the status of him at work. I brought some self-adhesive cardstock and my Silhouette Cameo and this is the result. My colleague says that he is more than happy with it. :)


Material
Silhouette Cameo
Silhouette Self-Adhesive cardstock winter colors - 199864 

2 kommentarer:

  1. Ha ha....superbra idé. Den skulle man ha på skrivbordet, men i mitt fall som en förvarning för omgivningen om dagshumöret... :) Kanske: Varning! På egen risk! och OK!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja varför inte! Peta till mig när du gjort en så får jag se! :)

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...