måndag 22 april 2013

Express myself


Hej!
Har ni tänkt på det att kreativitet det kommer när man minst anar det, och försvinner på samma sätt? Sällan kommer den där kreativiteten på beställning, och ibland undrar man varför man ens försöker skapa... det där man hade i tanken, ja den blev inte alls så när man börjat klippa och klistra sina alster.

Hi!
Have you noticed that creativity always seems to have a will of it´s own?

I find it rare that the work I´m doing is ending up the way i intended it to be in the first place.
Like this time... 

För mig är skapandet ett sätt att uttrycka mig själv, visa hur jag känner, och  vad jag tycker om saker i min omgivning.. men det är sällan jag själv är framför kameran.  Idag har jag scrappat ett foto på mig själv, vilket inte var tanken när jag började skapa... en LO som handlar om att jag ska uttrycka mig själv, för trots att jag älskar färg, så är jag en ganska anonym person som inte riktigt vågar vara så färgstark som jag ibland önskar.

For me creativity is a way of expressing myself, what I feel and think about everything around me. I love to scrap my kids, and my everyday life, but I rarely scrap any photos of myself. This time I ended up on my scrap-page even though I didn´t plan that in the beginning.
This page is about myself, that is about me wanting to be more colorful in my life than I am today. 
I love to scrap in bright colors, and I would love to have a personality to match that sometimes.


Jag gillar verkligen Bazzills Salt cardstock, med sin struktur, det blir så häftig känsla att jobba med färger och masker på dem.

I really love the Bazzill Basics Salt cardstock, it gives such a fun structure together with masks and inks.

Materials used:
Bazzill Basics-Salt 10-1047
Basic Grey- Clippings
Basic Grey- Facts & Fiction
My Minds Eye- Washi Tangerine Together ST1027

Private:
manilla tag
flair

Washitape
textstamp

You can find the Hobbyworld retailers here!


1 kommentar:

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...