Fortsätt till huvudinnehåll

Express myself


Hej!
Har ni tänkt på det att kreativitet det kommer när man minst anar det, och försvinner på samma sätt? Sällan kommer den där kreativiteten på beställning, och ibland undrar man varför man ens försöker skapa... det där man hade i tanken, ja den blev inte alls så när man börjat klippa och klistra sina alster.

Hi!
Have you noticed that creativity always seems to have a will of it´s own?

I find it rare that the work I´m doing is ending up the way i intended it to be in the first place.
Like this time... 

För mig är skapandet ett sätt att uttrycka mig själv, visa hur jag känner, och  vad jag tycker om saker i min omgivning.. men det är sällan jag själv är framför kameran.  Idag har jag scrappat ett foto på mig själv, vilket inte var tanken när jag började skapa... en LO som handlar om att jag ska uttrycka mig själv, för trots att jag älskar färg, så är jag en ganska anonym person som inte riktigt vågar vara så färgstark som jag ibland önskar.

For me creativity is a way of expressing myself, what I feel and think about everything around me. I love to scrap my kids, and my everyday life, but I rarely scrap any photos of myself. This time I ended up on my scrap-page even though I didn´t plan that in the beginning.
This page is about myself, that is about me wanting to be more colorful in my life than I am today. 
I love to scrap in bright colors, and I would love to have a personality to match that sometimes.


Jag gillar verkligen Bazzills Salt cardstock, med sin struktur, det blir så häftig känsla att jobba med färger och masker på dem.

I really love the Bazzill Basics Salt cardstock, it gives such a fun structure together with masks and inks.

Materials used:
Bazzill Basics-Salt 10-1047
Basic Grey- Clippings
Basic Grey- Facts & Fiction
My Minds Eye- Washi Tangerine Together ST1027

Private:
manilla tag
flair

Washitape
textstamp

You can find the Hobbyworld retailers here!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!