Fortsätt till huvudinnehåll

Dreams...


Redan onsdag igen och veckorna flyger förbi! Nu till helgen så ska jag till Södertälje och träffa resten av Hobbyworlds fantastiska team, de två ägarna och våran koordinator Helena. Det ska bli galet skoj att ses igen och få träffa flera av våra återförsäljare PLUS att vi ska få vara med på en workshop med Pete från Sizzix, känns så kul!!

Här kommer ett kort där jag skurit ut ramen och swirlsen med min Silhouette Cameo, den har verkligen oändliga möjligheter! På tal om den så ska jag och Maya demonstrera den lite i helgen, lite godbitar som att använda vinyl, rhinestones och kanske färgtryck också, vi får se vad vi sätter upp på agendan. :)

Ha en fin onsdag!

***************

Already Wednesday again and the weeks are just passing by in a fast tempo. This weekend am I off to meet the rest of Hobbyworlds amazing team, the two owners and our coordinator Helena. It will be a real blast to see everyone again and several of our retailers. AND! We are going to participate in a workshop with Pete from Sizzix, how about that?!

Here comes a card were I have made the frame and the swirls with my Silhouette Cameo, it's just an amazing machine! Me and Maya are going to have a demonstration with it this weekend. Show a little about vinyls, rhinestones and maybe color printing. :)

Have a nice Wednesday!


Material
Basic Grey True Love Flair Stickers met-4018
Bazzil Basics Mono White 10-1001
Bazzil Basics Mono Thunder T10-1076 
Bazzill Basics Prismatics White T19-10031
Prima Marketing Craftsman Collection Architect 844790
Prima Marketing Flowers Welcome to Paris Plume 562380
Prima Marketing Flowers Soubrette 561611
Prima Marketing Pebbles 655350
Silhouette CameoKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!