Fortsätt till huvudinnehåll

Crafty Bands

Jag fick frågan om mina barn kunde hjälpa till att testa de nya Crafty Bands. Självklart ville de det. Vi har nu varit hemma från skola och dagis i över två veckor på grund av sjukdom och man kan lugnt säga att de börjar bli lite rastlösa så de blev jätteglada när jag frågade om de ville göra armband. Här kommer lite bilder från vår armbandsverkstad.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I was asked if my kids could help trying out the new Crafty Bands. Of course they did! We have been home from school and day care for two straight weeks because of illness and they are really getting restless. They were really happy to be asked to help out trying to make some bracelets. Here are some pictures from our bracelet workshop.

IMG_7920IMG_7938IMG_7945IMG_7960IMG_7979IMG_7987IMG_8005IMG_8011

Jag fick med mig startpaketet och där finns det grejor så att man kan göra 4 st armband. Det räckte bra för att underhålla barnen ett bra tag. Jag ställde fram lite tidningar och spillbitar av papper och allt annat fanns i paketet. När du gjort dina fyra armband kan du såklart köpa till extra armband och pluppar, verktyget har du sen och det kan du använda som en vanlig Epiphany Crafts-punch också. Vad tyckte barnen då? Det var JÄTTEKUL!!!! De undrade om jag inte kunde åka till Södertälje och hämta fler grejor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I got the starter kit and there was enough supplies to make 4 bracelets. It was enough to keep the kids busy for a long time. I just put out some scrap paper and magazines and everything else needed was in the kit. When you are done making your four bracelets you can buy more supplies. The punch you can use as a regular Epiphany Crafts punch also. So, what did the kids think? They LOVED it!!! They asked me if I couldn’t go back to Södertälje to get some more stuff to make more bracelets.

Material/Supplies:

 • Epiphany Crafts Crafty Bands Starter Kit

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

 1. vilken rolig grej att göra, fint blev det oxå.
  Vilka fina barn:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Vi hade jättemysigt! Perfekt aktivitet på kalas också tror jag!

   Radera
 2. Jätteläckra armband Maya! Finns det större så man kan göra till hunden tro...? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vore skoj! Såg på åf-träffen hundhalsband med namnet skrivet med blingstenar som var gjort med rhinestone-grejor till Cameon. Det var snyggt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!