Fortsätt till huvudinnehåll

Boy Crazy

IMG_7909

Jag fick massor av läckra dekorationer och papper från My Minds Eyes Boy Crazy kollektion som jag ville göra något fint med. Jag hittade en perfekt bild på min lilleman när han bygger rymdskepp med Lego. Han är en riktig ingenjör när han bygger och hittar lösningar på allt, hur man lagar mat, var man går på toa och vem som städar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I got a lot of cool paper and embellishments from My Minds Eyes Boy Crazy Collection and wanted to use it for something fun. I found this great picture of my son building rocket ships with Lego. I really think he is amazing when it comes to engineering, he thinks of everything like how they cook, go to the bathroom and who cleans up on the ship.

IMG_7916

Jag har använt stickers, filtdekorationer, chipboard, brads och enamel dots från serien. Allt lite huller om buller.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I’ve been using stickers, felt embellishments, chipboard, brads and enamel dots. Everything is a bit random on this page.

IMG_7917

På raketens fönster fäste jag ett par brads för att göra den lite roligare. Jag sydde också strålar som kommer ur motorn.

Idag är jag i Södertälje på Hobbyworlds HQ tillsammans med delar av designteamet och träffar några av våra härliga återförsäljare. Jag hoppas att de kommer hem med massor av inspiration och idéer. Vi får också träffa Peter Hughes från Sizzix och det tycker jag blir extra spännande! Jag hoppas att jag också hinner med att lära mig lite av honom!

En liten påminnelse också i dag är sista dagen att skicka in alster till apriltävlingen! Här hittar du all info om den, det är en skiss som jag har ritat och vi vill jättegärna se vad du skapat!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I attached some brads on the windows of the rocket to make it even more fun. I also made beams from the engine with my sewing machine.

Today I’m at Hobbyworld HQ in Södertälje with parts of the DT and some of our great retailers. I hope we can inspire them. We will also meet Peter Hughes from Sizzix and I’m really excited! I hope I’ll have some time to learn from him.

I also want to remid you that today is the last day to send us your creations for the april challenge. It is a sketch that I made and you can find all the info here. We really want to se your creations!

Material/Supplies:

 • My Minds Eye Boy Crazy Chipboard Die Cut Sheet
 • My Minds Eye Boy Crazy Decorative Brads
 • My Minds Eye Boy Crazy Enamel Dots
 • My Minds Eye Boy Crazy Felt Stickers
 • My Minds Eye Boy Crazy Geared Up Paper
 • My Minds Eye Boy Crazy Sticker Accessory Sheet
 • Echo Park Everyday Eclectic Alpha Stickers
 • Sticko White Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - Black, Variety Pack
 • We R Memory Keepers Corner Chomper (1/4 & 1/2 inch)

Privat material/Private supplies:

 • Akrylfärg
 • Mask
 • Mist

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!