Fortsätt till huvudinnehåll

Aprils vinnare / Winners in our April challenge

Våren är här på allvar och det var en fantastiskt härlig dag med strålande sol. Solens härliga strålar gjorde så jag glömde helt bort att publicera våra tre värdiga vinnare i apriltävlingen kl 18.00 tidigare ikväll. Sorry!
 
De tre vinnarna i april blev:
 
Bidrag nr 3 - Hanna-Marie Larsson
 
 
Bidrag nr 8 - Gunilla Molin
 
 
Bidrag nr 1 - Ellinor Bergdahl
 
 
Ett stort grattis till er allihopa! Ni kommer att få ett mail inom kort från mig med information om era vinster.
 
Än en gång vill vi gratulera våra tre vinnare och även tacka alla som deltog i vår utmaning med sina fina alster.
 
Den 1/5 kl 18.00 är det dags att presentera maj månadsutmaning. Ni hänger väl på då också?!
---------------------------------------
Spring is here and it has been an amazing day with sun shining from a clear blue sky. The sun made me forgot about publishing our three winners in our challenge in April at 6 pm earlier tonight. Sorry about that!
 
The three winners are presented above. A big congratulations to all of you! You will recieve an e-mail from me shortly containing information regarding the prices.
 
Once again we will congratulate all the winners and also thank all of you who participated in our challenge with so beautiful projects.
 
At 1st of May at 6 pm it's time for presenting our challenge in May. We hope you will join us then as well!

Kommentarer

 1. grattis tjejer, väldigt fina alster.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Tre fina alster av tre toppentjejer! Och Hanna-Mariess bidrag gjordes med papper designat av mig, det rosarandiga och turkosa chevronmönstrade. :)

  SvaraRadera
 3. Ååå vad skoj! Tack!!

  Amis underbara papper :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!