söndag 24 mars 2013

Welcome to my craft room!

Denna vecka har vi förvaringstema i bloggen och jag tänkte att ni kunde få kika in hos mig. Jag tycker det är superbra med bra förvaring för då går det fort att röja undan och jag får översikt över vad jag har.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

This week we have a storage theme in the blog and I wanted to invite you to take a peek in my craft room. I love good storage, it makes it quick to clean up after a project and I can find all my stuff.

IMG_7865

Här sitter jag och scrappar. Jag är lycklig nog att ha ett eget rum, ja nästan eget i vart fall. Bänkskivan sträcker sig efter tre väggar och ena kanten har barnen fått och den tänker jag inte fota. I andra hörnet har vi en gemensam dator som Cameon är kopplad till. Fast det är bara jag och sonen som använder den, det är bra att barnen kan underhålla sig lite så att mamma får scrappa relativt ostört ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is where I scrap. I’m lucky enough to have my own craft room, well sort of. The desk stretches around three of the walls of the room. One end is occupied by my kids and I will not be taking any pictures of that mess. In the other corner we have a computer that is connected to my Cameo. It’s really just me and my son that are using the computer in here, I like that the kids can keep busy in here and give me some relatively undisturbed crafting time. ;)

IMG_7866

Jag har inte byggt in mig i rummet även om det ser ut så. Rummet har två vägar in och ena har vi stängt till då vi inte använder den. Här står ett butiksställ som jag fick när en butik på orten stängde. Där har jag alla mina dies och saker jag vill ha översikt över, förpackningar med brads och sån’t. I hurtsen har jag stämplar och annat jag använder sällan, det jag använder ofta vill jag ha inom räckhåll. I hyllan har jag tidskriftsamlare med alfabet, stickers och liknande. Ett par pärmar med stämplar och annan bråte.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Even though it looks like it, I haven’t trapped myself in the craft room. We have two doors leading in and I ran out of space so we stopped using one of the doors and I put some storage in the opening. I keep stuff I dont use that often in the drawers. I also have storage that I got from a store that was closing down to keep my dies and some embellishments on, I like just spinning it and seeing everything. I also hava a couple of bookshelfs with storage for alphabets and stickers. I also have some binders full of stamps here. There are a lot of random things living in these shelfs.

IMG_7869

Min privata papperssamling har jag i denna urbra mappvagn från Cropper Hopper, jag har sorterat efter färg utom när jag har hela pappersserier som jag delar upp efter serie. Vissa tillverkare har fått en egen mapp också, de jag har mycket av. När vagnen börjar bli för full rensar jag ut gamla papper och ger till barnen eller till fritids. Jag tycker det räcker bra med denna vagn för mina egna papper. DT-papper och sånt har jag samlat på ett annat ställe.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I have a great Cropper Hopper storage for my private patterned papers. I sort my papers by colors exept for the ones I have whole series of and some brands that I have a LOT from. They get to live by themselves. I try too keep down my paper collection to a size that will fit in my paper storage, if it overflows I take out older paper and those that I don’t think I’ll use and give them to the kids or to the school. I keep my DT-papers and embellishments in another place.

IMG_7870

Min privata cardstock bor i denna tidskriftssamlare också den från Cropper  Hopper. Jag har vita/svarta/grå för sig och så bruna toner och så några få färgade för sig. DT-cardstock bor med det mönstrade på annan plats.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is my storage for my own cardstock, this storage is also from Cropper Hopper. I sot white/grey/black by themselves, brown by them selves and then I have a few colored cardstock papers and they are sorted by color and kept frathest away. All my DT-cardstock lives with the patterned papers in another place.

IMG_7873

Här sitter jag och jobbar på en fantastisk magnetisk skärmatta från We R Memory Keepers. Jag har aldrig skurit så mycket för hand som sedan jag fick denna matta, det är så enkelt när linjalen håller fast pappret och så följer det med småmagneter som håller pappret på plats medan man jobbar med det. Bakom har jag mina stämpeldynor och mindre grejor. Jag vill gärna ha allt jag använder ofta inom räckhåll.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is where I work on an amazing cutting mat from We R Memory Keepers. I never cut as much by hand as I do since I got this mat, it’s so easy when the ruler keeps the paper stuck against the mat. It also comes with some small magnets to keep the paper in place while working. Behind the mat I keep all my inkpads and some smaller things. I want everything I use often close by.

IMG_7876

Jag tog tillfället i akt och piffade till min pärm med färgprover bara för er ;) Jag har rätt mycket markers, stämpeldynor, stickles och andra färgprodukter. Därför gör jag egna färgkartor och fövarar i denna pärm som hade genomskinliga pärmar innan jag blev lite för ivrig med washitapen från MME. Det gick nästan en hel rulle för att klä in den men det var enkelt och gick rätt fort.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I also wanted to show you my binder with color samples and other random stuff, I remade it just for you to see today ;) I have a lot of markers, color products, stickles and ink pads and I make my own color charts to see what I have. I keep them in this binder that had clear covers until I got a bit crazy with the washi tape from MME. I used up amost an entire roll but it was a quick and fun project.

IMG_7880

Jag dekorerade inte så mycket, den används flitigt så jag vill inte att den ska fastna i grejor när jag tar fram och sätter tillbaka den. Några enamel dots och ett par tags (ena målad med nagellack då jag inte hade rätt färg på något annat).

Tack för att du tittade förbi i mitt scraprum!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Since I use it frequently I did not put much embellishments on it. I just used some tags and enamel dots to keep it from getting stuck on things when I take it out. I painted one tag with nailpolish since I didn’t have the right shade in my crafting supplies.

Thanks for stopping by to visit my craft room!

Material/Supplies:

  • My Minds Eye Boy Crazy Decorative Tape
  • My Minds Eye Boy Crazy Enamel Dots
  • My Minds Eye Boy Crazy Decorative Brads
  • Basic Grey Mini Alpha Stickers Blue
  • Basic Grey Mini Alpha Stickers White

Privat Material/Private supplies:

  • Pärm/binder
  • Tags
  • Twine

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...