Fortsätt till huvudinnehåll

Walk this way

Nu var det länge sedan jag tävlade men när forumet pyssel.net ordnade en skisstävling så blev jag så sugen att haka på. Det gick ganska bra, jag vann. ;) 

Jag har frossat i underbara produkter från Prima Marketing och använt min ljuvliga pebble-punch från Epiphany Craft. Älskar att göra egna pebbles med den och sätta en snygg ram runt. :) Här har jag valt att använda den för att skriva årtalet i.

Nu hade jag ju den fantastiska turen att gå och vinna denna tävling så jag ska spendera mitt presentkort hos någon av våra återförsäljare, det är mycket nya Prima-produkter på väg in har jag hört. ;)

Ha en fin onsdag!

************

It was a long time since I participated in a challenge but when the community pyssel.net fixed a sketch challenge, I could'nt resist. It went pretty well, I won. ;)

I have gone bananas with lovely stuff from Prima Marketing and made my self a pebble with my wonderful punch from Epiphany Craft. I really like the opportunity to be able to make my own pebbles and the silver frames are just adorable! I have used it on this layout to put the year inside.

I could'nt belive my luck but I won the challenge! :) I'm gonna spend my gift voucher at one of our retailers, I have heard the birds sing about new Prima-products! :)

Have a nice Wednesday!Material

Bazzill Basics Mono Fawn

Bazzill Basics Mono White 10-1081 

Basic Grey True Love Vintage Love tru-3996

Prima Marketing Flower Cabaletta Flowers Spring 

Prima Marketing Flower Rondelle Col. Plume
Prima Marketing Junkyard Findings Typo Bulbs 2 891534 
Prima Marketing Metal Trinkets Gears 891602 
Prima Marketing Zephyr Alpha Canvas Stickers 559175
Prima Marketing Lyric 1.5 inch Trim 564124  
Epiphany Craft Shape Studio Oval 25 SST-37
Epiphany Craft Metal Settings Oval 25 Silver 37-53
Epiphany Craft Bubble Caps Clear Oval 25 SSA-39   

EKSuccess Sticko Alpha LG Serrif Foam ABC White
Martha Stewart Crafts Red White Twine 41-00205 

Marianne Design Pink Bouquet Flowers JU0886 
Marianne Design Flower Ribbons White FR1101
Marianne Design Bicycles Paper Tape PT2307 

Artemio Pearls Round Ivory 11006523 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!