Fortsätt till huvudinnehåll

Vinterkul

Februari månad har bara sprungit iväg och nu är mars månad redan här, vilket betyder att det här blir mitt sista inlägg som gäst-DT här hos Hobbyworld. Det har varit jättekul att skapa med allt roligt material och jag hoppas att jag kunnat inspirera er lite! Tack så mycket för den här chansen! :)

Så här i sportlovstider tycker jag att det passar bra med en vinterlayout med foton på min äldsta dotter som åker skidor och snowracer.
-----------------------------------------
The month of February has past by very fast and now the month of March is already here, which means that this will be my last post as a guest-DT here at Hobbyworld. It's been great to create with all the fun material and I hope I could inspire you a little! Thanks so much for this chance! :)

Here in Sweden it is winter brake period and I think it fits well with a winter layout with photos of my eldest daughter who is skiing and going on a snowracer.


Jag stansade ut två snöstjärnor och fäste provisoriskt på min bakgrund innan jag sprayade med vitt, sedan plockade jag bort snöstjärnorna och lät det hela torka.
-----------------------------------
I punched out two snowflakes and placed them with repositionable glue on my background before I sprayed with white, then I removed the snowflakes and let it all dry.
Om du vill se mer av mina alster är du välkommen till min privata blogg:
-----------------------------------
You're welcome to my private blog if you want to se more of what I create:


Material/Supplies
BG Aspen Frost Collection Pack C-ASP-3835
Marianne Design Funky Paper Tape PT2303
EK Deco Scallop Edger Punch 54-40027
EK 5/16 inch Circle Small Punch PSP01C
Marianne Design Creatable Swedish Snowflake LR0123
Adhesive Value Pack 01697-30

Privat material/Private supplies
Bakers twine och vit mist

Hobbyworlds återförsäljare

Kommentarer

 1. Tack för dina otroligt inspirerande och vackra alster, Lina! ♥

  SvaraRadera
 2. Säger detsamma, Tack Lina för dina härliga alster♥
  Kram Therese W/Tesa

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket tjejer! <3 Det är tråkigt bara att tiden sprungit iväg, men roligt har det varit så länge det varade! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!