Fortsätt till huvudinnehåll

Temavecka Pysselrum och förvaring- Katarina


Halloj!
Hur har ni det? Här börjar vårsolen skina så smått, och trots att kylan ännu håller sitt grepp börjar vårkänslorna svalla, och till det kommer ett stort behov av att få städa och röja. speciellt bland sina pysselsaker.
Det har jag gjort.. och nu vågar jag visa upp lite bilder av min vrå där jag skapar och går loss med färger och lim.
-.-.-.-
Hi!
Spring is in the air, even if its still cold outside, and together witht he sun comes the urge for cleaning in the scrapspace.

And i have been cleaning BIG, and today I´m sharing some pics from my space.
-.-.-.-
När jag började röja var lådorna i min förvaring prio ett, mycket pga att jag bar trottar ned allt när jag snabbstädar.
och nu ser det ut såhär i mina lådor:
-.-.-.-.-
When I started my main goal was to sort out all my drawers, since I´m always pulling out a drawer when I´m quick-cleaning.


Sen var jag till det stora varuhuset där man kan köpa alla möbler i platta paket, och köpte mig en liten vagn som rymmer det mesta av småpryttlar jag använder när jag är DT åt Hobbyworld.
-.-.-.-
Then I got me a kitchen sidetable/waggon that I filled with all the stuff I´m using when I'm making pretty stuff for Hobbyworld.

och hur ser det då ut i mitt rum nu när jag städat färdigt.... ja ungefär såhär, fast risken finns ju att när ni läser detta blogginlägg har det blivit rörit igen, man måste ju skapa lite också :)

and this is the whole view when I had done all my cleaning, 

och har man inte flådiga förvaringslösningar så kan man ju skapa lite själv :)

and if you want to make cute storage you can use your cameo, as I did :)

den här söta spillbitsförvaringen gjorde jag med hjälp av min silhouette Cameo, och en fil från Lori Whithlock.
tänker göra flera som kan stå som dekorativ förvaring på min hylla ovanför min arbetsbänk.

I used a cutfile from Lori Whitlock called Magazine Holder 1.


Material:
Bazzill Basics- Thunder 10-1076

My Minds Eye- Collectable- you are #CTB201

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!