Fortsätt till huvudinnehåll

Sushi love

IMG_7889

Nu i dagarna sitter väl många ute i stugorna och mumsar påskmat och påskgodis gissar jag. Jag gillar påskmat men nåt av det godaste som finns är ju sushi. Så gott att jag tillägnade dagens LO denna fantastiska maträtt. Jag ville testa Sketch-pennorna till Silhouetten till att göra text och det blev ju toppenbra! Ett kul alternativ till bokstavsstickers till exempel.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maby you are celebrating Easter now, eating a lot of yummy food and candy? Me too, but sushi is really my favourite food. I loke it so much that I made an entire layout declaring my love for sushi. I wanted to try using the Silhouette sketch pens to make some text and I love the result. A great alternative to letter stickers.

IMG_7892

Förutom rubrik och bild har jag mest skvätt lite mist över pappret och använt lite spillbitar av papper för att framhäva färgerna på bilden. Enkelt och fint, precis som sushi!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Except the paper and my picture I only used some mist and leftover scrap paper in the right color to match the picture. I love how it turned out!

Material/Supplies:

  • Bazzil Orange Peel Cardstock – White
  • Silhouette Glitter sketch pen pack
  • Silhouette Cameo
  • Basic Grey Knee Highs Ring Pop
  • Basic Grey Knee Highs Four Square
  • EK Tools Postage Stamp Edger Punch

Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!