Fortsätt till huvudinnehåll

So Gorgeous - Unique - Hopeless Romantic


Nu i helgen var jag på HighCoastScrap stora vårträff i Örnsköldsvik. En supermysig träff där vi denna gång var 145 stycken glada tjejer och killar som pysslade i dagarna två. :) För min del är den här helgen värd så mycket för då får jag chansen att träffa min syster och mina pysslande kompisar hemifrån. Det är alldeles för sällan! 

Den här layouten skapade jag under helgen med hjälp av nästan bara cardstock från Bazzill och en fin die från Marianne Design. Motivet på fotot behöver väl ingen närmre presentation men det är Robert Pattinson i sin roll som vampyren Edward Cullen. Vansinnigt snygg! :)

***************

I went up to Örnsköldsvik this weekend for a big crafty gathering. 145 women and men who all had the same goal: a nice, crafty weekend with great friends. I love this weekend because it's an opportunity to meet my sister and my friends from back home. It's way too long between the meetings!

This layout was one of the pieces that I created during the weekend, with a little help from Bazzill Basics and a really nice die from Marianne Design. The guy on the picture does'nt really need a closer presentation but it's Robert Pattinson in his role as the vampire Edward Cullen. Incredible handsome!


 Material
Bazzill Basics Mono Twig T9-942 
Bazzill Basics Mono Vanilla T8-808 
Marianne Design Creatable Branch and Flower 1 LR0256
                                       Prima Marketing Divine Tiny Alphabet Stickers 563264
Prima Marketing Peonies Collection Stencils Mask 12*12


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!