Fortsätt till huvudinnehåll

Elmo - 2012


God morgon!

Här kommer en layout som är skapad med hjälp av den splitternya serien Collectable från My Minds Eye. Den fantastiskt söta pojken på foton är son till en av mina bästa vänner. Ett riktigt charmtroll som, tro det eller ej, faktiskt gillar att hänga med sin låtsasmoster. :)

Dekorationer från My Minds Eye, Basic Grey och Prima Marketing. Washitejpen är från My Girl och Collectable, bägge My Minds Eye.

Ha en härlig onsdag! 

***********

Good morning!

Here is a layout that I made with a little help from the brand new serie Collectable from My Minds Eye. The absolutely adorable boy at the photo is one of my best friends son. Charming like hell and belive it or not, he actually likes his "pretend-to-be"-auntie. ;)

Decorations from My Minds Eye, Basic Grey and Prima Marketing. The washi tapes are from My Girl and Collectable, both from My Minds Eye.

Have a nice Wednesday! 


Materialet kan du hitta hos Hobbyworlds återförsäljare
The material can you find at the Retailers for Hobbyworld.

Material

Bazzill Orange Peel White T10-1023
Bazzill Basics Mono Aqua S-565
Bazzill Basics Mono Maraschino 2-250
Bazzill Basics Mono Chiffon 4-406
My Minds Eye Collectable Notable Love This Devoted Paper CTB112
My Minds Eye Collectable Notable Decorative Tape CTB129
My Minds Eye My Girl Decorative Tape GB1048
My Minds Eye Nostalgia Layered Stickers NOS113
My Minds Eye Follow your heart Be Amazing Buttons FYH119
Basic Grey Metal Flowers met-3684
Basic Grey True Love Bottle Caps MET-4018
Prima Marketing Flowers Soubrette 561611
Prima Marketing Flowers Vibrato 561901Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!