Fortsätt till huvudinnehåll

Altrad förvaring för stämpeldynor

Denna vecka kör vi tema: Pysselförvaring och jag har gjort en liten byrå till mina distressdynor. Jag har täckt en fyrkantig låda med svart cardstock. Gjorde en avdelare av cardboard som sen täcktes med svart cardstock. Chevronmönstrat papper från Bazzill. Lådan på toppen kläddes också in med cardstock och mönsterpapper och limmades på lådan. Där förvarar jag alla mina infärgningsverktyg.
*************
This week, we share our Crafts Storage and I have made a small dresser to my Ink pads. I've covered a square box with black cardstock. Did a divider of cardboard which then was covered with black cardstock. Chevron Patterned paper from Bazzill. The box on top is also covered with cardstock and pattern paper and glued to the box. I store all my ink blending tools in the top box.

På fronten har jag använt 2 olika former från Spellbinders. Gjorde en enkel låsfunktion med 2 cirklar där det löper en tråd mellan locket och fronten.
************
On the front, I have used two different shapes from Spellbinders. Did a simple lock with two circles where it runs a thread between the lid and the front.

När locket öppnat så flippas det bakåt och på så sätt blir förvaringen dubbelt så stor. Här syns alla mina hemgjorda infärgningsverktyg av schackpjäser och dominobrickor:)
************
My homemade inkblending tools of chess pieces and dominoes :)

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Raven
Bazzill cardstock - White
Bazzill - Patterned Paper collection, Licorice
Spellbinders - Nestabilities, A2 Polka Dots
Spellbinders - Nestabilities, Decorative Labels Eight
MS - Papertrimmer


Ha det bra!/Take care!Kommentarer

 1. Wow! I love your DIY ideas...especially the chess pieces for blenders. :) Fabulous!

  SvaraRadera
 2. Chess pieces for your blending tools, genius!

  SvaraRadera
 3. So cute!! I am going to try to make one of these :) Love the chess pieces and domino idea for blenders...so clever! Thanks for sharing!!

  SvaraRadera
 4. So clever using chess pieces. I use dominoes for small stamps.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!