Fortsätt till huvudinnehåll

We R Memory Keepers ny leverantör / new brand

We R Memory Keepers är välkända bl a för sina otroligt bra verktyg och album och nu har vi dem i vårt sortiment! Jättekul!
Verktygen är verkligen gedigna och håller bra kvalitet. I sortimentet finns bl a olika punchar
-------------------------
We R Memory Keepers are well-known for their range of tools made of good quality and now we sell their products to our retailers! So much fun!
In their product range they have different punches
 

 
Magnetisk skärmatta och linjal
------------------------------------------------
Magnetic cutting mat and ruler
Läckra självinfärgande stämplar som har olika motiv. Dessa används ofta av Mixed Media "gurun" Christy Tomlinson ;o)
-------------------------------------------------------
Lovely self-inking stampers (different motifs). These are often used by the Mixed Media "guru" Christy Tomlinson ;o)

 
Hos WRMK finns album i mängder och färger samt olika sorters plastfickor. Dessa album är väldigt bra och rymmer massor:
-------------------------------------------
WRMK have lots of albums in various colors and different kind of photo sleeves/page protectors. These albums are really nice and fits lots of layouts:
 

 
Det har blivit otroligt populärt att "snabbscrappa" och det växer och blir bara större och större. We R Memory Keepers koncept kallas Albums Made Easy och innehåller album, fotofickor och olika sorters dekorationer. Här är några varianter:
-----------------------------------------------
To scrap your photos in an easy and quick way has become very popular. We R Memory Keepers concept are called Albums Made Easy and contains albums, photo sleeves and different kinds of embellishments. Here are some examples:


Dessa produkter och många, många fler kommer att finnas inom kort att köpas hos våra återförsäljare. Välkommen att besöka någon av dem!
----------------------------------
These products and many, many more will be found at our retailers shortly. Make a visit and buy your own WRMK products!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!