Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen Sizzix! - Welcome Sizzix!


Vi är glada över att kunna välkomna Sizzix som leverantör till oss på Hobbyworld. Sizzix är ett företag som har funnits sedan 1996 och är still going strong!

I deras sortiment finns en mängd produkter som kan användas av en mängd olika skapare, allt från kortmakare till inredare och alla däremellan.

Sizzix är duktiga på samarbete och samarbetar med kända namn som Tim Holtz, Basic Grey, Echo Park m fl.

I vår webshop för återförsäljare har vi lagt in dryga 100-talet produkter till att börja med men naturligtvis kan vi ta hem vilka produkter som helst.

Här är ett smakprov av de produkter som kommer till en återförsäljare nära dig inom kort:
 
 
 
 
I Sizzix egen blogg finns massvis med inspiration att ta del av.
 ---------------------------------------------------------
We are happy to say Welcome to Sizzix as a new brand here at Hobbyworld. Sizzix has been around since 1996 and are still going strong!

I their wide range of products we'll find products for a bunch of crafters, from the cardmaker to the interior decorator and everyone else in between.

Sizzix are great at cooperations and collaborate with well-known companies such as Tim Holtz, Basic Grey, Echo Park etc.

We have just added over 100 products in our webshop for retailers but of course can our retailers order any Sizzix products they want from us.

Above you can see some of the products you can soon buy at one of our retailers.

Stop by at Sizzix own blog for tons of inspiration.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!