Fortsätt till huvudinnehåll

Trio of cards


I mitt senaste DT-paket fick jag en av de nya 3D embossingfoldrarna från Spellbinders. Den har endast tryck på insidan och du kan ta isär foldern för att kunna placera den vart du vill på ditt papper.
************
In my last DT package I received one of the new 3D embossingfolders from Spellbinders. There is only print on the inside and you can take apart the folder to place it where you want on your paper.
En textstämpel från Inkadinkado tillsammans med alfabetsstickers från Basic Grey.
************
A text stamp from Inkadinkado with alphabet stickers from Basic Grey.

Material/Supplies;
Bazzill cardstock - White
Inkadinkado - Textstamp Harvest Dinner
Spellbinders - 3d M-bossabilities, Framed labels Eighteen
BG - Alpha stickers
Scrapbook adhesive - 3D tape
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
Grand Calibur

Här är ytterligare en ny Spellbindersdie. Jag använde alla ramar i paketet och 
monterade dom på varann med 3D tejp. När det gäller så här detaljerade motiv så är ett tips att använda dig av bakplåtspapper mellan din dies och pappret. När du sen kört igenom din dies så ska du vrida den 45 grader och köra igenom den en gång till. Då lossnar motivet mycket lättare och du undviker att motivet går sönder.
************
Here is another new Spellbindersdie. I used all the frames in the package and
assembled them at each other with 3D tape. When it comes to this detailed design, it is a tip to use waxpaper between your dies and paper. After you run through your dies the first time, you rotate it 45 degrees and run through it again. Then the subject loosen much easier and you avoid the subject to breaks.

'
Textstämpel och ros från Prima.
************
Text Stamp and rose from Prima.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Simon
Bazzill cardstock - Lakeshore
Bazzill cardstock - White
Spellbinders - Nestabilities, Decorative Labels Eight
PM - Interlude D Rose
PM - Rondelle stamp
Dodz - Glue dots 3D
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
MS - Permanent glue
Grand Calibur

Private: Ribbon and charm.

Ytterligare nysläppta dies. En ram och en kantdies.
************
Another newly released dies. A frame and an edge dies.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Simon
Bazzill cardstock - Lakeshore
Bazzill cardstock - White
Spellbinders - Borderabilities, A2 Bracket Border one
Spellbinders - Nestabilities, 5x7 Enchanted Labels 28
Spellbinders - Nestabilities, Labels Twenty-Eight
MS - Paper trimmer
MS - Scoring board
MS - Permanent glue
Dodz - Glue dots 3D
Grand Calibur

Private: Ribbon


Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

 1. Jösses vad mycket fint ni gör.
  Jag skulle gärna vilja veta var jag kan köpa Spellisen Twenty eight (nedersta kortet). Har letat överallt.
  Mvh Yvonne

  SvaraRadera
 2. Hej Yvonne!
  Spellbinder Twenty-eight die'en kan du köpa i olika shopar här i Sverige. Gör en Google sök på "spellbinder twenty-eight die" så får du napp :)
  //Helena - adm.

  SvaraRadera
 3. Nej tyvärr, det är en helt annan twenty-eight =(
  Det är bara på Spellbinders egen sida man får en bild på rätt.
  Jag får väl ge mig till tåls.
  Tack!
  //Y

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!