söndag 24 februari 2013

Textile ink fun!

Häromdagen dök det upp en stor låda med dt-mumsigheter här hemma. Bland godsakerna låg ett textiltrycksstartpaket från Silhouette. Jag testade det allra först vilket var tur då mitt andra projekt inte hann bli färdigt i tid. Jag är med i en kit-klubb och ibland skickar de saker i fina tygpåsar som jag samlar på. Jag har faktiskt länge tänkt att jag ska skaffa mig detta kit eller kanske det med heat transfer just för att piffa dessa påsar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

The other day I got a big box full of dt-goodness. One of the many nice things in the box was a textile ink starter kit from Silhouette. It was the first thing I tried out and that was good since my other project wasn’t done in time. I subscribe to a monthly scrapbooking kit and sometimes they ship things in these great fabric bags, of course I save them for future use. I have thought of getting the textile ink starter kit or the one with heat transfer just to make these bags pretty.

IMG_7810

Jag hittade en poster på Pinterest som jag verkligen gillade så den tog jag in i Silhouette studio och skar sedan ut med Cameon. Detta med textilfärg var riktigt roligt och enkelt så resten av påsarna kommer också att få en make over snart. Detta var den största påse jag hade och den har jag fyllt med lim-produkter så jag har allt samlat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I found a poster on Pinterest and I really liked it. I made a cut file from it in Silhouette Studio and cut it out. I loved playing with the textile ink kit, it was so much fun and not hard at all. I will give the rest of the bags a make over too. This one was the largest and I filled it with glue-products to keep them all in the same place.

Material/Supplies:

  • Silhouette Startpaket Fabric ink
  • Silhouette Cameo

Privat material/private Supplies:

  • Tygpåse/fabric bag

Maya-Isaksson-signatur-liten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...