Fortsätt till huvudinnehåll

Sweets for my sweet


Förra veckan missade väl ingen att det var Alla Hjärtans Dag? Här på Slottet så firar vi givetvis kärlekens kommersiella dag, så som så många andra. :) Jag får alltid en bukett rosor och min man får alltid sitt favoritgodis i en för året nygjord ask. Självklart får älskade Vittra sitt godis också. :) 

Asken har jag gjort med rykande heta och färska Spellbinders som släpptes på vinterns CHA i USA.

*************

Last week there was Valetines Day, that couldnt anybody miss, right? Here at The Castle, we of course celebrate the commercial day of love, just like many other folks. :) I always get a load of roses and my husbands gets his favourite sweets in different kind of boxes. Of course we also give our dog Vittra her sweets to. :)

The box is made out of brand new and smoking hot Spellbinders from the Winter CHA.


Materialet kan du hitta hos Hobbyworlds återförsäljare
The material can you find at the Retailers for Hobbyworld.

Material
Spellbinders Nestabilities Detailed Scallops S6-004
Bazzill Basics Mono Pomegranate T2-227 
Basic Grey True Love Cupids Shower tru-3999
Basic Grey True Love Giddy tru-4000
Basic Grey True Love Stickers tru-4006
Basic Grey True Love Stickers tru-4007
Prima Marketing Flowers Rondelle Col. Plume 562441
Prima Marketing Flowers Soubrette 561635
Marianne Design Creatable Branch and Flower 1 LR0256
Marianne Design Creatables Die Frame Circle LR0112Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!