Fortsätt till huvudinnehåll

Sista bidragen i februari / Final projects in February

Många fina bidrag har dykt upp till vår tävling nu i februari. Luta er tillbaka och njut av alla superfina bidrag!
 
Bidrag nr 14 - Hanna Markström
 
 
Bidrag nr 15 - Karin Zander
 
 
Bidrag nr 16 - Marie Gustafsson
 
 
 
Bidrag nr 17 - Beatrice
 
 
Bidrag nr 18 - Yvonne Lindkvist
 
 
Bidrag nr 19 - Monica Mathisen
 
 
Bidrag nr 20 - Anneli Gustavsson
 
 
Bidrag nr 21 - Jeanette Almgren
 
 
Bidrag nr 22 - Maria Litfeldt
 
 
Bidrag nr 23 - Veronika Peterson
 
 
Nu återstår det svåra jobbet för mig, Helena, och vårt design-team att försöka avgöra vilka tre som kommer att vinna månadens utmaning.
 
Den 28/2 kl 18.00 kommer vinnarna att presenteras här i bloggen!
 
Vi vill tacka alla som deltagit med fina bidrag denna månad och önskar er alla lycka till!
-----------------------------------------------
There has been lots of beautiful projects made for our challenge in February. Lean back and enjoy the look of all wonderful projects, presented above!
 
Now is the hard part left for me, Helena, and our design-team: to decide who's gonna be the winners in this month.
 
At 28th of February at 6 pm will the three winners be announced!
 
We want to thank all of you who's taking part in our challenge and wish you all good luck!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!