Fortsätt till huvudinnehåll

Fairies

Förra veckan visade jag en krona och denna gång är det en bur med samma tillvägagångssätt.
Svart cardstock täckt med aluminiumtejp och embossad med en Spellbindersfolder.
***********
Last week I showed a crown and this time it's a cage with the same approach.
Black cardstock covered with aluminum tape and embossad with a Spellbinder Folder.

Blommor, blad, blingswirl och lampdekoration från Prima.
************
Flowers, leaves,  blingswirl and Typo bulb from Prima.
Inuti buren skymtar en vanlig glödlampa.
************
Inside the cage you see a glimpse of a standard bulb.
Metalldekoration och fjäril från Prima.
************
Metal Decoration and butterflies from Prima.
Aluminiumtejpen är målad med svart akrylfärg och sen har jag tagit bort överflödet så att färgen blir kvar i fördjupningarna.
************
Aluminum tape is painted with black acrylic paint and then I removed the excess so that the color remains in the recess areas.
En liten älva hänger i tunn ståltråd inuti buren.
************
A little fairy hanging from thin steel wires inside the cage.


Material/Supplies:
Bazzill Cardstock - Raven
MS - Papertrimmer
Spellbinders - M-Bossatilities, Industrial
PM - Butterfly, Fleurs de Prima
PM - Teathyme col. silentium
PM - Romance novel col. perles
PM - Fairies
PM - Zephyr bling swirl
PM - Puccini C
PM - Boutons
PM - Small typo bulbs

Private:
Aluminum tape
Embossing powder
Black acrylics
Glue Gun
Light bulb


Ha det bra!/Take care!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!