Fortsätt till huvudinnehåll

Cuddly & furry paws

Finns det något mysigare än att kura ihop sig i soffan med sin familj och mysa? Jag älskar att gosa med Vittra, vår Jack Russel-tik. Vittra är en riktigt kelsjuk och kramig vovve, så länge det inte finns någon eller något att leka med. ;) Hennes tassar är så mjuka och ulliga, riktigt pussvänliga! :)

Här har jag skapat en layout med hjälp av sprillans nya papper från Basic Grey, True Love.

Ha en bra dag!

************

Can you imagine anything better than crawl up in the sofa with your family and just feast on the company? I love to cuddle with our Jack Russel-bitch Vittra. She's a real sucker for cuddling och hugs, as long as there are no toys near by. ;) Her paws are so cuddly and furry, just crawing for kisses. :)

The layout is created with paper from Basic Grey's brand new True Love. :)

Have a nice  day!


Material
Bazzill Basics Orange Peel White T10-1023
Bazzill Basics Mono Fawn 8-850
Bazzill Basics Mono Raven 10-1081
Basic Grey True Love Cupids Shower tru-3999
Basic Grey True Love Giddy tru-4000
Basic Grey True Love Stickers tru-4006
Basic Grey True Love Stickers tru-4007
Basic Grey Lucille lcl-3843
Prima Marketing Interlude Flowers 561420
Prima Marketing Vintage Trinkets 559625
Marianne Design Paper Roses English rose RB2201
 Marianne Design Berries Off White JU0861
Marianne Design Berries Red JU0859 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!