Fortsätt till huvudinnehåll

Crown

Jag har skapat en krona med hjälp av cardstock och aluminiumtejp. Torrembossade bitarna med en folder från Spellbinders.
************
I have created a crown using cardstock and aluminum tape. I embossed the pieces with a folder from Spellbinders.
Blommor och bär från Marianne Design är embossade med silverpulver. Blommorna är bruna och gråblå från början. Fågeln är en die från Marianne Design. Stansade ut den i cardstock täckt med aluminiumtejp.
************
Flowers and berries from Marianne Design is embossed with silver powder. The flowers are brown and gray-blue from the beginning. The bird is a die from Marianne Design. Punched out of cardstock covered with aluminum tape.
Fjäril från Prima. Den är också embossad med silverpulver.
************
Butterfly from Prima. It is also embossed with silver powder.
Jag har målat med svart akrylfärg över delarna. Sen torkar man bort överflödet så att färgen stannar kvar i fördjupningarna.
************
I painted with black acrylic paint over the parts. Then removed the excess so that the ink remains in the recess areas.
En vanlig glödlampa där jag tog ut innehållet och fäste en nyckelcharm från Marianne Design. Embossade toppen på lampan med silverpulver.
************
An ordinary light bulb where I took out the contents and glued a key charm from Marianne Design. Embossed on the top lamp with silver powder.

Material/Supplies:
Bazzill cardstock - Raven
Spellbinders - M-Bossabilities, Brick and Bark
Grand Calibur
MS - Paper trimmer
PM - Butterfly, Fleurs de Prima
MD - Roses and berries
MD - Key charm
MD - LR0137 Bird die

Private:
Aluminum tape
Light bulb
Black acrylic
Embossing powder
Glue gun


Ha det gott!/Take care!

Kommentarer

 1. Gud, så läcker den är! Vilket jobb!

  SvaraRadera
 2. det snyggaste jag sett på länge

  SvaraRadera
 3. Jag brukar inte vara så förtjust i denna stilen men "GAD DAMN" ;) tjejen denna var ju så snygg!!! Otroligt kreativt och perfekt genomförd! Gör en vågen här hemma för dig! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag blir alldeles varm i hjärtat av att läsa vad ni skriver:)
  Tusen tack! Kram fr Therese W/Tesa

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt fint! En ren fröjd att se på! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!