Fortsätt till huvudinnehåll

Carta Bella

Det är dags för oss att säga ett varmt välkommen till vår nya leverantör Carta Bella som Richard och Mikael besökte på CHA mässan. 

Carta Bella är ett systerbolag till vår ena leverantör, Echo Park, så det kändes naturligt att ta det här steget.

Vi har börjat med att ta upp förbeställningar på deras nya kollektion Well Traveled. En kollektion som består av färgerna beige, vinrött och svart och har resa som tema.


Carta Bellas papper är dubbelsidiga, tjocka och strukturerade som ger en härlig känsla vid skapande med dem.


I kollektionen ingår, förutom flertalet dubbelsidiga mönstrade papper, även 6x6" paper pad, kollektionskit, brads, stickers, washi tejp mm - ja, det mesta för att göra en kollektion komplett.Våra återförsäljare har fått tillfälle att förbeställa dessa härliga Carta Bella produkter så håll ögonen öppna i en butik nära dig!
----------------------------------------------------
It's time for us to say a warm welcome to our new supplier Carta Bella. A company Richard and Mikael visited at the CHA trade show in January.

Carta Bella is a sistercompany to Echo Park so it was naturally for us to make this commitment.

We have started with their collection called Well Traveled, a gorgeous collection in the colors beige, burgundy and black.

Carta Bella papers are thick and have a nice texture wich gives a pleasent feel when crafting.

Their collections contains several patterned doublesided papers, 6x6 paper pad, collection kits, stickers, brads, washi tape etc. Everything you need in a matching collection.

Our retailers have been able to make pre-orders of Carta Bellas products so keep your eyes opened when you're visiting a store near you in a future.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!