Fortsätt till huvudinnehåll

Å vinnarna är... / And the winners are...

Det har varit fantastiskt roligt att kika runt bland alla inkomna bidrag i februaris månadstävling. Alla har fått samma instruktioner och ändå blir bidragen så otroligt olika varandra - så fascinerande!
 
Jag, Helena, har tillsammans med vårt designteam har funderat fram och tillbaka och har kommit fram till följande tre vinnare:
 
*trumvirvel*
.............................
.....................
............
......
...
.
 
Bidrag nr 9 - Karin Åkesdotter
 
 
Bidrag nr 20 - Anneli Gustavsson
 

Bidrag nr 21 - Jeanette Almgren
 
 
GRATTIS till er! Era vinster kommer inom kort!
 
Ett stort tack till alla som deltagit i vår februari tävling - ni är bara så bra! Imorgon, 1:a mars kl 18.00, är det dags för att avslöja mars tävling - visst hänger du på?!
---------------------------------------------
There has been amazingly funny to watch all the projects made for our challenge in February. We think it's fascinating thats all of the projects are so different even though the crafters have got same instructions.
I, Helena, and our designteam have been thinking back and forward over and over and have finally made our choices - our three winners can you se above.
 
Congrats to our three winners - your prices will be sent soon.
 
Thanks a lot to all of you who has been taking part in our challenge - you're the best! Tomorrow, March 1st at 6 pm, is our March contest coming up! I hope you will join us!


Kommentarer

 1. Idag har jag haft en riktigt dålig dag och när jag såg detta blev jag genast SÅ glad!! Dagen fick lite guldkant! TACK!!! Och grattis till de andra två vinnarna!!! :D

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt!!! Tack så jätte mycket! Å stort grattis till Jeanette och Anneli - så fint å så coolt!

  SvaraRadera
 3. Åh så roligt & så jättehedrande att vara en av vinnarna bland alla superfina bidrag som var med!
  Stort tack & Grattis till Karin & Jeanette!!

  SvaraRadera
 4. Jag vill tacka för det fina priset som ramlade ner i min brevlåda igår - härligt paket med mycket blommor i rosa toner! TACK så hemskt mycket! :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!