Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnare i januari / Winners in January challenge

Januari är snart slut och det är därför dags att presentera våra tre lyckliga vinnare i vår januaritävling. Som sig bör så är det inte alls lätt att bara utse tre vinnare bland alla fina bidrag.

Det var väldigt jämnt mellan bidragen  men vi har nu i alla fall enats och de tre vinnarna är:

Bidrag nr 9 - Karin Zander


Bidrag nr 8 - Lisa Hellström


Bidrag nr 1 - Petra Gustavsson


Era vinster, varsitt Country Charm 12x12 Paper Pad från Diane Kappa, kommer att skickas inom kort till er.

Stort GRATTIS till er alla och även ett stort TACK till alla som deltog i vår tävling! 
Om några dagar, dvs den 1/2 kl 18.00, är det dags för februaris tävling - hoppas du är med och tävlar då igen!
--------------------------------------------------------
January is soon over and it's time for presenting our three lucky winners in our January challenge. It's not an easy jobb to choose only three winners, as usually.
We have now decided who the winners are - see above!

The prices, a Country Charm 12x12 Paper Pad from Diane Kappa, will be posted shortly.
A big CONGRATULATIONS to all of you and a big THANKS to all who participated in our challenge!
In couple of days, 1st of February at 6 pm, it's time for our February challenge - we're hoping you will join us then again!

Kommentarer

 1. Åhh! Tack snälla!:) Vad glad jag blir nu!
  Och stort grattis till Lisa och Petra också!
  Underbar utmaning och jättekul att få vara med!
  Kram till Er alla och hoppas ni får en fortsatt fin vecka!
  Mvh Karin

  SvaraRadera
 2. Grattis tjejer, jättefina alster! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis, jättehärliga alster ni skapat.
  Kram Therese W/Tesa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!