Fortsätt till huvudinnehåll

Valentine cards

Det börjar närma sig alla ♥ dag och jag har skapat några kort med godsakerna som kom i det nya DT-paketet i veckan. Till detta första kort har jag använt papper från Basic Grey.
************
It´s soon valentine day♥ and I have created some cards with goodies that came in the new DT-pack this week. For this first card I have used papers from Basic Grey.
Vimplarna har jag punchat ut med en Studio Shape punch från Epiphany. Monterade vimplarna bakom skylten och fäst allt med 3D tejp.
************
Pennants, I punchat out with a punch from the Shape Studio Epiphany. Assembled pennants behind the plate and fix everything with 3D tape.
Handklippta vimplar med pappret kommer från Echo Park. Ett kit med papper och stickers.
************
Handcut pennants with paper from Echo Park. A kit with paper and stickers.
Använde även här 3D tejp. Textstickers från papperkitet.
************
Attached the pennants with 3D tape. Text stickers from the paper kit.
Papper och textstickers från Basic Grey.
************
Paper and text stickers from Basic Grey.
OH-papper är fäst bakom molnet.
************
Transparency paper is attached behind the cloud.
Embossade OH-pappret med en folder från Spellbinders.
************
Embossed the transparency paper with a folder from Spellbinders.


Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White
Basic Grey - True Love collection pack
Echo Park - Love Story
Epiphany - Studio Shape pennant
MS - Papertrimmer
MS - Scoring Board
MS - Permanent glue
Scrapbook adhesive - 3D tape
Cutter Bee - Scissor
Spellbinders - M-bossabilities Infinity Design A

Private:
Transparency paper
Cloud dies


Ha det gott!/Take care!


Kommentarer

 1. Vilka otroligt fina kort! Inspirerande :D Molnen var verkligen superhäftigt.

  Ha en trevlig helg,
  Malin

  SvaraRadera
 2. Härligt♥
  Kram Therese W/Tesa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!