Fortsätt till huvudinnehåll

Tack för lånet av skridskorna

Min treåriga dotter skulle åka skridskor på förskolan och eftersom vi inte har några till henne fick vi låna ett par av en av hennes kompisar på samma avdelning. Jag ville givetvis ge ett litet tack för lånet och då passade den här stämpeln alldeles ypperligt!
---------------------------------------
I wanted to thank my daughters friend for borrowing her a spare pair of iceskates the other week and this stamp was just perfect for that occasion!


Cirkeln med stämpelmotivet sitter på 3d-kuddar för att ge lite liv åt tagen.


Jag slog sedan in ett gäng hembakade chokladmuffins i cellofan och satte på tagen. Vad jag förstår så försvann muffinsarna i ett nafs, så jag tror att det var uppskattat! :)Material/Supplies:

Marianne Design Iceskating Don Clearstamp DDS3315

Basic Grey Aspen Frost Collection Pack C-ASP-3835

Bazill Bahama Trio #2 Lakeshore T7-726
Bazill Thunder Trio #1 White T10-1001

Nestabilities® Standard Circles SM S4-116

EK Success Deco Scallop Edger Punch 54-40027
Martha Stewart Glacial Snowflake Medium Punch M232313
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3984

PM Say It In Crystals Clear/White w Flowers 560584

Adhesive Value Pack 01697-30Privat Material/Private Supplies:
Bakers Twine och cellofan.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!