Fortsätt till huvudinnehåll

Report from the US.

Richard och Mikael tog planet över till det stora landet i väster för en vecka sedan.

Första anhalten blev New York, där de besökte Martha Stewart Crafts. Deras verksamhet sträcker sig över ett helt block och är inrymd i en gammal industribyggnad, ca 13.000 m2, med utsikt över stora delar av N.Y. Huset valdes pga ljusinsläppet då det har stora fönster runt hela byggnaden.


Flera demonstrationer hölls, bl a Crafters Clay visades. 
Så genomtänkt och snyggt med en matchande blombukett:


Martha Stewart Crafts lanserar bl a 11 nya layering punchar, med leverans i februari.


Några läckra kort som gjorts med de nya puncharna. Sånt är alltid kul att se och ta del av.


 Martha Stewart Crafts har idag över 500 anställa och Martha själv är i högsta grad med i den dagliga verksamheten. Hon besökte mötet som Richard och Mikael deltog i. Kul!


Det som är extra roligt för oss är att nu ställer Martha Stewart Crafts in siktet och sätter av mer resurser till den internationella marknaden.

Flaggorna visar var Martha Stewart Crafts har distributörer i världen och där finns Hobbyworld!


Besök gärna Martha Stewart Crafts hemsida för inspiration och mer information.
 -------------------------------------------------------
Richard and Mikael took a plane over to the big country in the west last weekend.
Their first stop was New York where they visited Martha Stewart Crafts. Their business is located in an old industrial buildning, ca 13.000 m2, with a view over N.Y. Around the buildning there are big panorama windows.
At their visit they several demos was held, for example Crafters Clay.
Some new products were shown, Martha Stewart Crafts are releasing 11 new layering punches, ships in February.
The company has over 500 employees and Martha, herself, is involved in the daily business. She came to the meeting where Richard and Mikael took part. Fun!
It's great to know that Martha Stewart Crafts are gonna focus more on the international market from now on.
Visit Martha Stewart Crafts website for inspiration and more info.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!