Fortsätt till huvudinnehåll

Real True Love

Här kommer en layout på mig och min älskade Jack Russel-tik Vittra. Jag vann en tävling i november ifjol där vinsten var make up, hårstyling och fotografering i studio i Västerås. Under en stund fick även min fina vovve vara med och jag valde den här bilden att scrappa med. Vittra är obekväm med kamera som stirrar på henne och vill helst av allt hem. ;)

Spellbindern jag har använt som fotoram är rykande het och alldeles nyss hemkommen från USA och CHA. :)

******************************* 

Here is a layout of me and my beloved Jack Russel, Vittra. I won a competition in November last year and the prize was make up, hair styling and a photo session in a studio in Västerås. For a little while even Vittra was allowed to be with me and I chose this picture to play with. Vittra doesn’t like the evil eye of the camera and just want to go home. ;)

The Spellbinder that I have used as a photo frame is brand new and smoking hot, directly from USA and CHA. :)

Materialet kan du hitta hos Hobbyworlds återförsäljare
The material can you find at the Retailers for Hobbyworld.

Material
Bazzill Basics Mono White 10-1001
Prima Marketing Flowers Interlude 561383
Prima Marketing Flowers Vibrato 561925
Prima Marketing Flowers Tessitura 562755
Prima Marketing Vintage Trinkets Romance Novel 559687
Prima Marketing Vintage Trinkets 559649
Prima Marketing Buttons 559816
Prima Marketing Junkyard Findings Typo Bulbs2 891534
EKSuccess Sticko Aristocrat Alpha Small 52-10166
EKSuccess Sticko Alpha Large Black Foam 52-50009
EKSuccess Sticko Serif FoamABC White SPABC183
Spellbinders Nestabilities Detailed Scallops S6-004
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!