Fortsätt till huvudinnehåll

Primas CHA släpp / Prima at CHA

Vår vän, Prima Marketing, släpper som vanligt mängder med fantastiskt fina och välarbetade prylar på CHAmässan om drygt en vecka.
Idag visar vi några sneak peaks som vi lånat från deras blogg. Först ut är kollektionen som heter Divine, en kollektion som har milda pastelliga färger.
Som vanligt när det gäller Prima så är deras kollektioner fyllda med välarbetade papper, dekorationer, stämplar och som alla matchar varandra.
Den andra sneak peaken är från deras Mixed Media sortiment. Den här gången släpper de inte bara album utan även stämplar, ursöta "dockstämplar" som kan användas på allt, inte bara Mixed Media!
Prima släpper produkter i omgångar och redan nu kan våra återförsäljare förbeställa januaris och februaris CHA släpp.
----------------------------------------
Our "friend" Prima is attending the CHA tradeshow in Anaheim. As usually they are releasing lots of new products at the show.
Our first sneak peak above is from the Divine collection. Their collections is full with beautiful patterned papers, embellishments, stamps etc. And all perfectly matched!
The other sneak peak is their paperdoll stamps in their Mixed Media line. The stamps can be used in all kind of craft projects.
Prima is releasing their products in January, February and March and our retailers can pre-order January and February products at the moment.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!