Fortsätt till huvudinnehåll

Prima Hairpins Tutorial


Nu är Trettonhelgen här och det kanske är dags för fest? Här kommer ett tips på hur du gör dina egna och snygga hårspännen för att matcha dina kläder och smycken och dessutom piffa upp håret. :)

Leta på lite härliga blommor ur gömmorna, jag som gillar både svart och bling valde dessa härliga från Prima Marketing. Ta nu ditt bästa och hållbaraste lim och limma fast blommorna på hårklämmor. Jag satte tog två mellanstora hårklämmor och en liten. På de större limmade jag dit två blommor och en blomma på den mindre. Jag använde min limpistol med varmt lim, det sitter som berget! :)

Lite lockar eller dylilt i håret och vips så är du redo att parta lös! :)

Ha en härlig helg!

**************

It's time for the Epiphany weekend and maybe time for a party? Here comes a little tutorial on how you can make your own hair decorations to fit with your clothes and jewelry and make your hair look stunning!

Find some lovely flowers from your stash, I really like black and glitter, thats why I chose theese loveley ones from Prima Marketing. Take your strongest glue and a couple of hairpins. I glued two flowers on hairpins in middle size and one flower at a smaller pin. I used my gun with hot glue, it's SO strong!

Some curls here, some curls there and your ready to rock 'n roll! :)

Have a lovely weekend!Material
Prima Marketing Pierott Flowers #562090


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!