Fortsätt till huvudinnehåll

Pocket calendar

Det här är en altrad kalender till min äldsta dotter så att hon kan hålla reda på sina läxdagar och annat. Jag har använt papper och stickers från Echo Park.
************
This is a altered calendar to my oldest daughter so she can keep track of their homework from school and more. I have used papers and stickers from Echo Park.
De 3 vimplarna är gjorda med en stans från Epiphany.
************
The three pennants are made with a punch from Epiphany.
Doodlade runt kanterna på vimplarna. Lite washitejp.
Till en sån här kalender som ska åka upp och ner i skolväskan gällde det att inte ha några dekorationer som sticker upp. Jag har använt mod podge över hela framsidan för att ytterligare försegla alla papper och stickers.
***********
I drew around the edges of the pennants with a pen. Some washitape.
I've been using mod podge over the front to further seal all paper and stickers.

Baksidan med stickers.
************
The back of the calendar.


Material
EP - Paper and stickers, For the record 2 kit (blue)
MME - Washitape, The sweetest thing Lavender Reasons Why
Epiphany - Shape Studio Pennant
MS - Papertrimmer
MS - Mini Scoring Board
MS - Permanent glue
MS - 4 tip pen

Private: Calender, Mod Podge


Ha det gott!/Take Care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!