Fortsätt till huvudinnehåll

Jullayouter i januari

Idag är det dags för mitt första inlägg här som gäst-DT hos Hobbyworld och det har varit så roligt att dyka ner i paketet jag fick med scrapgodis! Jag ska göra mitt bästa för att försöka inspirera er där hemma i stugorna.

Jag är nog inte den enda som sitter med många fina julfoton så här efter julhelgen. I vanliga fall brukar jag spara fotografierna tills det börjar närma sig nästa jul, men nu fick jag så fina julpapper från Echo Park att jag inte kunde låta bli att scrappa lite julbilder! Idag kommer jag därför visa två stycken layouter där jag tror att jag totalt använt alla utom två papper från Echo Park This & That Christmas Collection Kit. :)
--------------------------------
 Today is my first entry as a guest designer at Hobbyworld and I'll try my best to inspire you. I have a lot of great christmas photos lying around at home and I couldn't wait to scrap them when I got some lovely christmas pappers from Echo Park. I will show you two layouts today where I think I've used all pappers except two from Echo Park This & That Christmas Collection Kit. :)Här kommer den andra layouten.
Material/Supplies:
Bazill Chocolate Trio #1 Vanilla T8-808
EP This & That Christmas Collection Kit TTC38016
Martha Stewart Glacial Snowflake Medium Punch M232313
Martha Stewart Double Loops Punch Around The Page Set 42-60002
Marianne Design Craftable Star CR1226
EK Sweetheart Script Red Glitter Small Stickers 52-10030
Marianne Design Funky Paper Tape PT2303
Prima Marketing Flowers Tessitura 562779
Prima Marketing Say It In Crystals Brown 560485

Privat material/Private Supplies:
Bakgrundsstämplar, distressdynor, häftklamrar och GlimmerMist.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!