fredag 11 januari 2013

Jullayouter i januari

Idag är det dags för mitt första inlägg här som gäst-DT hos Hobbyworld och det har varit så roligt att dyka ner i paketet jag fick med scrapgodis! Jag ska göra mitt bästa för att försöka inspirera er där hemma i stugorna.

Jag är nog inte den enda som sitter med många fina julfoton så här efter julhelgen. I vanliga fall brukar jag spara fotografierna tills det börjar närma sig nästa jul, men nu fick jag så fina julpapper från Echo Park att jag inte kunde låta bli att scrappa lite julbilder! Idag kommer jag därför visa två stycken layouter där jag tror att jag totalt använt alla utom två papper från Echo Park This & That Christmas Collection Kit. :)
--------------------------------
 Today is my first entry as a guest designer at Hobbyworld and I'll try my best to inspire you. I have a lot of great christmas photos lying around at home and I couldn't wait to scrap them when I got some lovely christmas pappers from Echo Park. I will show you two layouts today where I think I've used all pappers except two from Echo Park This & That Christmas Collection Kit. :)Här kommer den andra layouten.
Material/Supplies:
Bazill Chocolate Trio #1 Vanilla T8-808
EP This & That Christmas Collection Kit TTC38016
Martha Stewart Glacial Snowflake Medium Punch M232313
Martha Stewart Double Loops Punch Around The Page Set 42-60002
Marianne Design Craftable Star CR1226
EK Sweetheart Script Red Glitter Small Stickers 52-10030
Marianne Design Funky Paper Tape PT2303
Prima Marketing Flowers Tessitura 562779
Prima Marketing Say It In Crystals Brown 560485

Privat material/Private Supplies:
Bakgrundsstämplar, distressdynor, häftklamrar och GlimmerMist.

1 kommentar:

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...