Fortsätt till huvudinnehåll

Höstlekar

IMG_7409liten
I mitt senaste DT-kit hittade jag en underbar serie av Basic Grey, Bowties. Perfekt för en liten kille (eller tjej för den delen) som gillar att upptäcka världen. Det är snygga grafiska mönster blandat med fordon, verktyg och insekter. Jag hittade en höstbild på min lille kille som var ute och snickrade på gungställningen och tyckte den passade så fint med färgerna.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
In my latest DT-kit I found a wonderful paper collection by Basic Grey, Bowties. It’s perfect for a young boy (or girl) who loves to explore the world. There are lots of great graphical patterns mixed with some vehicles, tools and even bugs. I found a perfect fall picture of my son pretending to repair the swings in the yard and the colors was a lovely match.
IMG_7413liten
Jag skär alltid ut lite extra grejor med Cameon när jag ändå har igång den och denna fina kamera hittade jag i mina gömmor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
I always cut out some extra shapes when using my Cameo, I found this cute camera in my stash.
Material/supplies:
 • Bazzil Basics Cardstock – White and Kraft
 • Silhouette Cameo
 • Basic Grey Mini Alpha Stickers White
 • Basic Grey Bowties Freeze Tag
 • Basic Grey Bowtie Capture the Flag
 • Basic Grey Bowtie Leap Frog
 • Basic Grey Bowtie Green Light
 • Basic Grey Bowtie Thumbwar
 • Basic Grey Bowtie 12x12 Sticker sheet
 • Basic Grey Bowtie 12x12 Alpha Stickers
 • Artemio S Circle Punch
 • Artemios motivstans 1 Circle
 • Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - Black, Variety Pack
 • Scrapbook Adhesives MyStik™ Repositionable Dots Dispenser
Privat material/Private supplies:
 • Stämplar/Stamps
 • Mist
Maya-Isaksson-signatur-liten

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!